contact 06 46330346

Urn

Een urn gemaakt door DUUSK, of waar u zelf uw steentje aan bijdraagt. We horen graag wat u zou wensen. Klein, groot, staand of aan de muur. Wij ontwerpen en realiseren en maken gebruik van verschillende materialen en technieken.

Grafmonumenten graniet met vlinder

Atelier Duusk

Uw herhinneringen,

We horen graag uw verhaal, wat voor u belangrijk is voor de inspiratie van het ontwerp van het kunstwerk en de vorm van de Urn. Jullie tijd samen, uw herhinneringen, zijn/haar wensen, hobby, sport, dromen, favoriete plaatsen of vakanies. De urn wordt een tijdsloos kunstwerk waar je bij stil gaat staan

gedenkkunst detail gea jagt dusink realiseerd en ontwerpt

Ontwerp & Realisatie

urn gedenk kunstwerk voor overledene

U draagt zelf u steentje bij

Gedenk kunstwerk ontwerp en realisatie.

gedenkkunst detail gea jagt dusink realiseerd en ontwerpt

Of DUUSK maakt het voor u.

As kunstwerk

Een tijdloos kunstwerk, voor u dierbare waarin wij een deel van de as een plek geven.

Voor Buiten

Een ornament, met een mozaïek kunstwerk ontworpen door DUUSK, geinspireerd op uw verhaal. De askoker wordt meegegoten in de betonnen vorm die u graag wenst. Deze kunt u samen met de nabestaanden voorzien van mozaïek.

Door DUUSK laten realisren

Wilt u het kunstwerk of het ornament voor buiten geheel door DUUSK laten realiseren dan is dat geen probleem. Wij nemen uw zorgen geheel uit handen en realiseren voor u een waardig, tijdloos en bijzonder gedenk kunstwerk voor binnen of buiten..

Duusk

Opgericht in 2006, door G.J.M Dusink, afgestuurd als beeldend docent aan de Windesheim te Zwolle. Gespecialiseerd in glas en tegelmozaïek.

Foto van de oprichter van DUUSK, Gea Jagt Dusink

Gea Jagt Dusink.

Locatie en Contact

De werkplaats en het Atelier van DUUSK waar u de grafmonumenten kunt zien en waar deze gemaakt worden, is aan de rand van Emmen in het plaatsje Oranjedorp.DUUSK Bladderswijk o.z. 120
7885 TK Oranjedorp
06 463306 46


Ontstaan Duusk Grafmonumenten

Na het overlijden van ons zoontje van 7 jaar hebben we besloten om het grafmonument zelf te maken, we konden niet vinden wat we zochten.

Nu ontwerpen, maken en plaatsen we grafmonumenten voor anderen, alles in eigen beheer.

vertrouwen

Uw wensen is onze inspriratie. Het resultaat is een grafmonument waar je bij stil gaat staan.Grafmonumenten mogen maken voor anderen, persoonlijk en geeft veel voldoening.