contact 06 46330346

Contact

Wilt u graag even komen kijken naar de voorbeelden. Of wilt u eens vrijblijvend met ons praten over de mogelijkheden en de kosten dan horen we graag van u.


Route

Vanaf Meppel naar Hoogeveen naar Klazienaveen, daar neemt u de afslag Klazienaveen. Onderaan richting Emmen en doorrijden tot de eerst volgende stoplichten. Bij de stoplichten links richting Oranjedorp / industrie terrein. De eeste volgende rondtonde links aanhouden naar Oranjedopr. Dan doorrijden, u passeerd aan de rechter hand een bloemen zaak. Over het kleine bruggetje doorrijden tot de grote ijzeren brug. Voor deze brug / kanaal gaat links af en rijd u door tot u onder de viaduct van de A37 passeerd. U ziet DUUSK dan aan uw linker zijde.

adres locatie van DUUSK detail

Route naar DUUSK vanuit richting Meppel, Hoogeveen

adres locatie van DUUSK

Detail na afslag Klazienaveen

Duusk

Opgericht in 2006, door G.J.M Dusink, afgestuurd als beeldend docent aan de Windesheim te Zwolle. Gespecialiseerd in glas en tegelmozaïek.

Foto van de oprichter van DUUSK, Gea Jagt Dusink

Gea Jagt Dusink.

Locatie en Contact

De werkplaats en het Atelier van DUUSK waar u de grafmonumenten kunt zien en waar deze gemaakt worden, is aan de rand van Emmen in het plaatsje Oranjedorp.DUUSK Bladderswijk o.z. 120
7885 TK Oranjedorp
06 463306 46


Ontstaan Duusk Grafmonumenten

Na het overlijden van ons zoontje van 7 jaar hebben we besloten om het grafmonument zelf te maken, we konden niet vinden wat we zochten.

Nu ontwerpen, maken en plaatsen we grafmonumenten voor anderen, alles in eigen beheer.

vertrouwen

Uw wensen is onze inspriratie. Het resultaat is een grafmonument waar je bij stil gaat staan.Grafmonumenten mogen maken voor anderen, persoonlijk en geeft veel voldoening.