contact 06 46330346

Fundering

De periode dat u de grafrechten heeft moet het grafmonument van uw dierbare 100% in tact zijn. Een correct geplaatste fundering in het "vaste" is daarom ook noodzaak. Om dit te realiseren overleggen wij met de beheerder van de begraafplaats op welke diepte het "het vaste" voor dit specifieke monument zich bevind. Dit kan varieeren per begraafplaats.

Garantie

De funderingpalen lengte passen wij aan op de diepte waar het vaste zich bevind. Wij maken gebruik van "nieuwe" en zware A kwaliteit gegalvaniseerde buizen. Om zeker te zijn dat de funderingspalen ten alle tijde afsteunen in het vaste en wij u kunnen garanderen dat het grafmonument nooit verzakt.

Grafmonunenten - Grafmonumenten plaatsen in Klazienaveen - Emmen - Drenthe door Duusk

Algemene begraafplaats Klazienaveen

Waarborging

Elk jaar chekken wij de door ons geplaatse grafmonumenten, om zeker te zijn van de stand van zaken. Mocht er onvolkomenheden zijn dan melden wij u dit met de vraag of wij het mogen herstellen. Wij doen graag iets extra's.

Duusk

Opgericht in 2006, door G.J.M Dusink, afgestuurd als beeldend docent aan de Windesheim te Zwolle. Gespecialiseerd in glas en tegelmozaïek.

Foto van de oprichter van DUUSK, Gea Jagt Dusink

Gea Jagt Dusink.

Locatie en Contact

De werkplaats en het Atelier van DUUSK waar u de grafmonumenten kunt zien en waar deze gemaakt worden, is aan de rand van Emmen in het plaatsje Oranjedorp.DUUSK Bladderswijk o.z. 120
7885 TK Oranjedorp
06 463306 46


Ontstaan Duusk Grafmonumenten

Na het overlijden van ons zoontje van 7 jaar hebben we besloten om het grafmonument zelf te maken, we konden niet vinden wat we zochten.

Nu ontwerpen, maken en plaatsen we grafmonumenten voor anderen, alles in eigen beheer.

vertrouwen

Uw wensen is onze inspriratie. Het resultaat is een grafmonument waar je bij stil gaat staan.Grafmonumenten mogen maken voor anderen, persoonlijk en geeft veel voldoening.