contact 06 46330346

Grafmonumenten kunstwerken.

Grafmonumenten Drenthe ontwerp en realisatie door DUUSK. We luisteren graag naar uw verhaal, zodat we uw wensen kunnen vertalen naar een grafmonument die uw gevoel weergeeft, een grafmonument met uw verhaal en emoties, waar de mensen stil bij gaan staan.

Grafmonumenten - Grafmonumenten - Grafstenen - DUUSK Drenthe - Emmen - Assen - Hoogeveen - Meppel - Beilen - Klazienveen - Nieuw Amsterdam

Algemene begraafplaats Klazienaveen

Grafmonument inspiratie

De wensen van de nabestaande van dit grafmonument: Een modern en degelijk grafmonument, met lichte tinten en nuances. De aqua roos was haar liefelings roos, de twee harten waren haren kinderen en onderdeel van haar tatoeage. De monarch vlinder mocht niet ontbreken. Deze zijn door de nabestaanden ingelegd.

Grafmonumenten drenthe ontwerp detail

Roos

Grafmonumenten drenthe persoonliijk en uniek zelf aan meewerken

Detail

Door de nabestaanden ingelegd.

Kleur en vormgeving

Geinspireed op uw verhaal, ontwerpen en realiseren wij het grafmonument voor uw nabestaande, een waardig maar bijzonder en uniek grafmonument. U heeft alle vrijheid en de keuze uit 72 kleur tinten.

Grafmonumenten - Grafmonumenten - Grafstenen - DUUSK Drenthe - Emmen - Assen - Hoogeveen - Meppel - Beilen - Klazienveen - Nieuw Amsterdam

Algemene begraafplaats Zwartemeer

Grafmonument inspiratie

De zoon heeft een prachtig leven gehad, waarin bouwen zijn pasie was hij is 7 jaar geworden, na een periode van ziekte. De prachtige tijd die ze samen hebben gehad, wordt weergeven door de kleuren die in de traan zijn verwerkt. De traan is "opgebouwd" met het cijver 7. De drie grijze tranen verlaten de grote gekleurde traan, zij blijven achter. De overlap met de gekleurde traan geeft de eeuwige verbinding weer met hun zoon.
Sponge bob en Gerrit zijn afgebeeld en zichtbaar in de composiet voeg, zijn favoriet.

grafmonumenten drenthe persoonlijk detial met kleuren en traan

Persoonlijk

Vormgeving met keramiek.

Grafmonumenten - Grafstenen - DUUSK Drenthe - Emmen - Assen - Hoogeveen - Meppel - Beilen - Klazienveen - Nieuw Amsterdam

Stripfiguur

Grafkunst

Tijdloos en degegelijk

Prijs indicatie

we horen graag uw wensen om u een prijs indicatie te geven, geheel vrijblijvend uiteraard.

Duusk

Opgericht in 2006, door G.J.M Dusink, afgestuurd als beeldend docent aan de Windesheim te Zwolle. Gespecialiseerd in glas en tegelmozaïek.

Foto van de oprichter van DUUSK, Gea Jagt Dusink

Gea Jagt Dusink.

Locatie en Contact

De werkplaats en het Atelier van DUUSK waar u de grafmonumenten kunt zien en waar deze gemaakt worden, is aan de rand van Emmen in het plaatsje Oranjedorp.DUUSK Bladderswijk o.z. 120
7885 TK Oranjedorp
06 463306 46


Ontstaan Duusk Grafmonumenten

Na het overlijden van ons zoontje van 7 jaar hebben we besloten om het grafmonument zelf te maken, we konden niet vinden wat we zochten.

Nu ontwerpen, maken en plaatsen we grafmonumenten voor anderen, alles in eigen beheer.

vertrouwen

Uw wensen is onze inspriratie. Het resultaat is een grafmonument waar je bij stil gaat staan.Grafmonumenten mogen maken voor anderen, persoonlijk en geeft veel voldoening.